ПрАТ «КЗВВ»

Код за ЄДРПОУ: 00222999
Телефон: +380668741744
e-mail: info@kzts.com
Юридична адреса: Україна, 89200, Закарпатська обл., Ужгородський р-н, мiсто Перечин, вул. Ужгородська, 4В
 

Особлива інформація на 28.04.2014

ВІДОМОСТІ

про зміну складу посадових осіб емітента

Дата прийняття рішення

Зміни (призначено, звільнено обрано або припинено повноваження)

Посада*

Прізвище, і'мя, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи

Паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)** або код за ЄДРПОУ юридичної особи

Розмір частки в статутному капіталі емітента (у відсотках)

1

2

3

4

5

6

д/нПрипинено повноваженняГолова Наглядової радиКомпанiя UMZ TRADE HOUSE INд/н, д/н, д/н0.00004
Зміст інформації:
На пiдставi рiшення Загальних зборiв акцiонерiв ПАТ "Краматорський завод важкого верстатобудування", протокол Загальних зборiв акцiонерiв № 36/2014 вiд 28.04.2014 р., у звя'зку з закiнченням строку повноважень, припинено повноваження Голови Наглядової ради ПАТ "Краматорський завод важкого верстатобудування" Компанiї UMZ TRADE HOUSE INC, код реєстрацiї пiдприємства С23283, м. Чарльстон, Невiс. Враховуючи те, що особа є юридичною особою, вiдомостей про освiту, стаж керiвної роботи, попередню посаду немає. Володiє часткою в статутному капiталi ПАТ "Краматорський завод важкого верстатобудування" 0,00004 %. Посадова особа перебувала на посадi Голови Наглядової ради 3 роки.
д/нПрипинено повноваженняЧлен Наглядової радиКомпанiя KZTS HOLDINGS LIMITEDд/н, д/н, д/н97.699
Зміст інформації:
На пiдставi рiшення Загальних зборiв акцiонерiв ПАТ "Краматорський завод важкого верстатобудування", протокол Загальних зборiв акцiонерiв № 36/2014 вiд 28.04.2014 р., у звя'зку з закiнченням строку повноважень, припинено повноваження Члена Наглядової ради ПАТ "Краматорський завод важкого верстатобудування" Компанiї KZTS HOLDINGS LIMITED, код реєстрацiї пiдприємства НЕ245436, м. Нiкосiя, Кiпр. Враховуючи те, що особа є юридичною особою, вiдомостей про освiту, стаж керiвної роботи, попередню посаду немає. Володiє часткою в статутному капiталi ПАТ "Краматорський завод важкого верстатобудування" 97,6990 %. Посадова особа перебувала на посадi члена Наглядової ради 3 роки.
д/нПрипинено повноваженняЧлен Наглядової радиЄфiмов Максим Вiкторовичд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
На пiдставi рiшення Загальних зборiв акцiонерiв ПАТ "Краматорський завод важкого верстатобудування", протокол Загальних зборiв акцiонерiв № 36/2014 вiд 28.04.2014 р., у звя'зку з закiнченням строку повноважень, припинено повноваження Члена Наглядової ради ПАТ "Краматорський завод важкого верстатобудування" Єфiмова Максима Вiкторовича. Фiзична особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Акцiями емiтента не володiє. Посадова особа перебувала на посадi члена Наглядової ради 3 роки.
д/нПрипинено повноваженняЧлен Наглядової ради Хертель Отто Дитмард/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
На пiдставi рiшення Загальних зборiв акцiонерiв ПАТ "Краматорський завод важкого верстатобудування", протокол Загальних зборiв акцiонерiв № 36/2014 вiд 28.04.2014 р., у звя'зку з закiнченням строку повноважень, припинено повноваження Члена Наглядової ради ПАТ "Краматорський завод важкого верстатобудування" Хертеля Отто Дитмара. Фiзична особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Акцiями емiтента не володiє. Посадова особа перебувала на посадi члена Наглядової ради 3 роки.
д/нПрипинено повноваженняЧлен Наглядової радиГизелер Берндд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
На пiдставi рiшення Загальних зборiв акцiонерiв ПАТ "Краматорський завод важкого верстатобудування", протокол Загальних зборiв акцiонерiв № 36/2014 вiд 28.04.2014 р., у звя'зку з закiнченням строку повноважень, припинено повноваження Члена Наглядової ради ПАТ "Краматорський завод важкого верстатобудування" Гизелера Бернда. Фiзична особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Акцiями емiтента не володiє. Посадова особа перебувала на посадi члена Наглядової ради 3 роки.
д/нПрипинено повноваженняГолова Ревiзiйної комiсiїСавчук Тетян Вiкторiвнд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
На пiдставi рiшення Загальних зборiв акцiонерiв ПАТ "Краматорський завод важкого верстатобудування", протокол Загальних зборiв акцiонерiв № 36/2014 вiд 28.04.2014 р., у звя'зку з закiнченням строку повноважень, припинено повноваження Голови Ревiзiйної комiсiї ПАТ "Краматорський завод важкого верстатобудування" Савчук Тетяни Вiкторiвни. Фiзична особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Акцiями емiтента не володiє. Посадова особа перебувала на посадi Голови Ревiзiйної комiсiї 3 роки.
д/нПрипинено повноваженняЧлен Ревiзiйної комiсiїШтанов Сергiй Васильовичд/н, д/н, д/н0.0000070028
Зміст інформації:
На пiдставi рiшення Загальних зборiв акцiонерiв ПАТ "Краматорський завод важкого верстатобудування", протокол Загальних зборiв акцiонерiв № 36/2014 вiд 28.04.2014 р., у звя'зку з закiнченням строку повноважень, припинено повноваження Члена Ревiзiйної комiсiї ПАТ "Краматорський завод важкого верстатобудування" Штанова Сергiя Васильовича. Фiзична особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Володiє часткою в статутному капiталi ПАТ "Краматорський завод важкого верстатобудування" 0.0000070028 %. Посадова особа перебувала на посадi Члена Ревiзiйної комiсiї 3 роки.
д/нПрипинено повноваженняЧлен Ревiзiйної комiсiїПриходько Лiлiя Михайлiвнад/н, д/н, д/н0.0000070028
Зміст інформації:
На пiдставi рiшення Загальних зборiв акцiонерiв ПАТ "Краматорський завод важкого верстатобудування", протокол Загальних зборiв акцiонерiв № 36/2014 вiд 28.04.2014 р., у звя'зку з закiнченням строку повноважень, припинено повноваження Члена Ревiзiйної комiсiї ПАТ "Краматорський завод важкого верстатобудування" Приходько Лiлiї Михайлiвни. Фiзична особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Володiє часткою в статутному капiталi ПАТ "Краматорський завод важкого верстатобудування" 0.0000070028 %. Посадова особа перебувала на посадi Члена Ревiзiйної комiсiї 3 роки.
д/нОбраноЧлен Наглядової радиКомпанiя UMZ TRADE HOUSE INCд/н, С23283, д/н0.00004
Зміст інформації:
На пiдставi рiшення Загальних зборiв акцiонерiв ПАТ "Краматорський завод важкого верстатобудування", протокол Загальних зборiв акцiонерiв № 36/2014 вiд 28.04.2014 р., у звя'зку з закiнченням строку повноважень, обрано Членом Наглядової ради ПАТ "Краматорський завод важкого верстатобудування" Компанiю UMZ TRADE HOUSE INC, код реєстрацiї пiдприємства С23283,м. Чарльстон. Невiс. Враховуючи те, що особа є юридичною особою, вiдомостей про стаж керiвної роботи, попередню посаду немає. Володiє часткою в статутному капiталi ПАТ "Краматорський завод важкого верстатобудування" 0,00004 %. Строк на який обрано Членом Наглядової ради Компанiю UMZ TRADE HOUSE INC 3 роки.
д/нОбраноЧлен Наглядової радиКомпанiя KZTS HOLDINGS LIMITEDд/н, НЕ245436, д/н97.699
Зміст інформації:
На пiдставi рiшення Загальних зборiв акцiонерiв ПАТ "Краматорський завод важкого верстатобудування", протокол Загальних зборiв акцiонерiв № 36/2014 вiд 28.04.2014 р., у звя'зку з закiнченням строку повноважень, обрано Членом Наглядової ради ПАТ "Краматорський завод важкого верстатобудування" Компанiю KZTS HOLDINGS LIMITED, код реєстрацiї пiдприємства НЕ245436, м. Нiкосiя, Кiпр. Враховуючи те, що особа є юридичною особою, вiдомостей про освiту, стаж керiвної роботи, попередню посаду немає. Володiє часткою в статутному капiталi ПАТ "Краматорський завод важкого верстатобудування" 97,6990 %. Строк на який обрано Членом Наглядової ради Компанiю KZTS HOLDINGS LIMITED 3 роки.
д/нОбраноЧлен Наглядової радиЄфiмов Максим Вiкторовичд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
На пiдставi рiшення Загальних зборiв акцiонерiв ПАТ "Краматорський завод важкого верстатобудування", протокол Загальних зборiв акцiонерiв № 36/2014 вiд 28.04.2014 р., у звя'зку з закiнченням строку повноважень, обрано Членом Наглядової ради ПАТ "Краматорський завод важкого верстатобудування" Єфiмова Максима Вiкторовича. Фiзична особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Акцiями емiтента не володiє. Посади, якi обiймав протягом своєї дiяльностi: заступник директора з комерцiйних питань, заступник директора з перспективного розвитку, перший заступник директора, директор, генеральний директор. На цей час працює ПАТ "ЕМСС" - генеральний директор. Строк на який обрано Членом Наглядової ради Єфiмова Максима Вiкторовича 3 роки.
д/нОбраноЧлен Наглядової радиХертель Отто Дитмард/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
На пiдставi рiшення Загальних зборiв акцiонерiв ПАТ "Краматорський завод важкого верстатобудування", протокол Загальних зборiв акцiонерiв № 36/2014 вiд 28.04.2014 р., у звя'зку з закiнченням строку повноважень, обрано Членом Наглядової ради ПАТ "Краматорський завод важкого верстатобудування" Хертеля Отто Дитмара. Фiзична особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Акцiями емiтента не володiє. Посади, якi обiймав протягом своєї дiяльностi: iнженер, iнженер по продажах, керiвник групи вiддiлу продажiв, менеджер з продажу. На цей час працює R&MS Solutionpartner, директор по продажам. Строк на який обрано Членом Наглядової ради Хертеля Отто Дитмара 3 роки.
д/нОбраноЧлен Наглядової радиГизелер Берндд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
На пiдставi рiшення Загальних зборiв акцiонерiв ПАТ "Краматорський завод важкого верстатобудування", протокол Загальних зборiв акцiонерiв № 36/2014 вiд 28.04.2014 р., у звя'зку з закiнченням строку повноважень, обрано Членом Наглядової ради ПАТ "Краматорський завод важкого верстатобудування" Гизелера Бернда. Фiзична особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Акцiями емiтента не володiє. Посади, якi обiймав протягом своєї дiяльностi: слюсар-механiк, iнженер, начальник вальцешлiфовального цеху, старший iнженер по продажах i проектах в регiонах Пiвденна i Пiвнiчна Америка, Близький Схiд, Європа. На цей час працює R&MS Solutionpartner,генеральний директор. Строк на який обрано Членом Наглядової ради Гизелера Бернда 3 роки.
д/нОбраноЧлен Ревiзiйної комiсiїСавчук Тетяна Вiкторiвнад/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
На пiдставi рiшення Загальних зборiв акцiонерiв ПАТ "Краматорський завод важкого верстатобудування", протокол Загальних зборiв акцiонерiв № 36/2014 вiд 28.04.2014 р., у звя'зку з закiнченням строку повноважень, обрано Членом Ревiзiйної комiсiї ПАТ "Краматорський завод важкого верстатобудування" Савчук Тетяну Вiкторiвну. Фiзична особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Акцiями емiтента не володiє. Посади, якi обiймала протягом своєї дiяльностi: економiст 1 кат. фiнансово-збутового вiддiлу, економiст 1 кат. фiнансового вiддiлу, провiдний економiст фiнансового вiддiлу, заступник начальника вiддiлу корпоративного управлiння - начальник бюро корпоративного управлiння. На цей час працює ПАТ "ЕМСС" - заступник начальника вiддiлу корпоративного управлiння. Строк на який обрано Членом Ревiзiйної комiсiї Савчук Тетяну Вiкторiвну 3 роки.
д/нОбраноЧлен Ревiзiйної комiсiїШтанов Сергiй Васильовичд/н, д/н, д/н0.0000070028
Зміст інформації:
На пiдставi рiшення Загальних зборiв акцiонерiв ПАТ "Краматорський завод важкого верстатобудування" протокол Загальних зборiв акцiонерiв № 36/2014 вiд 28.04.2014 р., у звя'зку з закiнченням строку повноважень, обрано Членом Ревiзiйної комiсiї ПАТ "Краматорський завод важкого верстатобудування" Штанова Сергiя Васильовича. Фiзична особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Посади, якi обiймав протягом своєї дiяльностi: економiст, вчитель фiзики, бухгалтер, заступник директора з комерцiйних питань, бухгалтер головної бухгалтерiї, начальник сектору бухгалтерського облiку електросталеплавильного цеху, провiдний бухгалтер головної бухгалтерiї, начальник бюро методологiї та ревiзiї головної бухгалтерiї. На цей час працює ПАТ "ЕМСС" - начальник бюро методологiї i ревiзiї головної бухгалтерiї. Володiє часткою в статутному капiталi ПАТ "Краматорський завод важкого верстатобудування" 0.0000070028 %. Строк на який обрано Членом Ревiзiйної комiсiї Штанова Сергiя Васильовича 3 роки.
д/нОбраноЧлен Ревiзiйної комiсiїПриходько Лiлiя Михайлiвнад/н, д/н, д/н0.0000070028
Зміст інформації:
На пiдставi рiшення Загальних зборiв акцiонерiв ПАТ "Краматорський завод важкого верстатобудування" протокол Загальних зборiв акцiонерiв № 36/2014 вiд 28.04.2014 р., у звя'зку з закiнченням строку повноважень, обрано Членом Ревiзiйної комiсiї ПАТ "Краматорський завод важкого верстатобудування Приходько Лiлiю Михайлiвну. Фiзична особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Посади, якi обiймала протягом своєї дiяльностi: юрисконсульт, бухгалтер без кат., бухгалтер 1 кат., бухгалтер-ревiзор 1 кат. На цей час працює ПАТ "ЕМСС" - бюро методологiї i ревiзiї головної бухгалтерiї- бухгалтер ревiзор 1 категорiї. Володiє часткою в статутному капiталi ПАТ "Краматорський завод важкого верстатобудування" 0.0000070028 %. Строк на який обрано Членом Ревiзiйної комiсiї Приходько Лiлiю Михайлiвну 3 роки.
д/нОбраноГолова Наглядової радиКомпанiя UMZ TRADE HOUSE INCд/н, С23283, д/н0.00004
Зміст інформації:
На пiдставi Протоколу № 15 вiд 28.04.2014 р. засiдання Наглядової ради ПАТ "Краматорський завод важкого верстатобудування", обрано Головою Наглядової ради ПАТ "Краматорський завод важкого верстатобудування" Компанiю UMZ TRADE HOUSE INC, код реєстрацiї пiдприємства С23283,м. Чарльстон. Невiс. Враховуючи те, що особа є юридичною особою, вiдомостей про стаж керiвної роботи, попередню посаду немає. Володiє часткою в статутному капiталi ПАТ "Краматорський завод важкого верстатобудування" 0,00004 %. Строк на який обрано Головою Наглядової ради Компанiю UMZ TRADE HOUSE INC 3 роки.
д/нОбраноГолова Ревiзiйної комiсiїСавчук Тетяна Вiкторiвнад/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
На пiдставi Протоколу № 1 вiд 28.04.2014 р. засiдання Ревiзiйної комiсiї ПАТ "Краматорський завод важкого верстатобудування" обрано Головою Ревiзiйної комiсiї ПАТ "Краматорський завод важкого верстатобудування" Савчук Тетяну Вiкторiвну. Фiзична особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Акцiями емiтента не володiє. Посади, якi обiймала протягом своєї дiяльностi: економiст 1 кат. фiнансово-збутового вiддiлу, економiст 1 кат. фiнансового вiддiлу, провiдний економiст фiнансового вiддiлу, заступник начальника вiддiлу корпоративного управлiння - начальник бюро корпоративного управлiння. На цей час працює ПАТ "ЕМСС" - заступник начальника вiддiлу корпоративного управлiння. Строк на який обрано Головою Ревiзiйної комiсiї Савчук Тетяну Вiкторiвну 3 роки.

* Окремо вказуються особи, які звільняються та призначаються (обираються або припиняють повноваження) на кожну посаду.

** Зазначається у разі надання згоди фізичної особи на розкриття паспортних даних.